Al het vastgoed inzichtelijk

Al het vastgoed inzichtelijk
 

XS-4D maakt gebruik van de nieuwste technieken voor het inwinnen van informatie.

De drone gebruiken wij voor het inscannen en het 3D (o.a. fotogrammetrie)  in kaart brengen van grote onoverzichtelijke objecten.

 

Met onze specialisten en hoogwaardige techniek (drones, scanners, camera’s, software) bieden wij een oplossing. Van een groot onoverzichtelijk gebouw/complex maken wij een overzichtelijk realistisch 3D model. Zo is het mogelijk om de actuele onderhoudsstatus van het hele complex tot in detail te bekijken met hoge resolutie beelden. Onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden zijn beter te plannen, risico’s eerder te signaleren, offerte aanvragen sneller te voorzien van gedetailleerde informatie.

 

Innovatieve software

Het beeldmateriaal stellen wij beschikbaar in makkelijk te bedienen interactieve 3D software. Hiermee is het mogelijk tot in detail het gebouw te bekijken, informatie achter te laten, afmetingen op te nemen, beeldopnames te maken, en nog veel meer.

 

Inspect: Foto beeldbank module

Met onze foto beeldbank module “Inspect” zijn de door de drone gemaakte beelden ook beschikbaar als hoge resolutie foto’s in de software.

Zo zijn beschadigingen en details goed te bekijken

Opdrachtgever:


Architect:


Hoofdaannemer:


Kenmerken:


Materiaal:


Oppervlaktebehandeling;


Profiel/Relief:


Montagemethode:


Plaats:


Content

  XS-4D maakt gebruik van de nieuwste technieken voor het inwinnen van informatie. De drone gebruiken wij voor het inscannen en het 3D (o.a. fotogrammetrie)  in kaart brengen van grote onoverzichtelijke objecten.   Met onze specialisten en hoogwaardige techniek (drones, scanners, camera’s, software) bieden wij een oplossing. Van een groot onoverzichtelijk gebouw/complex maken wij een overzichtelijk realistisch 3D model. Zo is het mogelijk om de actuele onderhoudsstatus van het hele complex tot in detail te bekijken met hoge resolutie beelden. Onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden zijn beter te plannen, risico’s eerder te signaleren, offerte aanvragen sneller te voorzien van gedetailleerde informatie.   Innovatieve software Het beeldmateriaal stellen wij beschikbaar in makkelijk te bedienen interactieve 3D software. Hiermee is het mogelijk tot in detail het gebouw te bekijken, informatie achter te laten, afmetingen op te nemen, beeldopnames te maken, en nog veel meer.   Inspect: Foto beeldbank module Met onze foto beeldbank module “Inspect” zijn de door de drone gemaakte beelden ook beschikbaar als hoge resolutie foto’s in de software. Zo zijn beschadigingen en details goed te bekijken

Meer met