Al uw vastgoed inzichtelijk

Al uw vastgoed inzichtelijk
 

XS-4D maakt gebruik van de nieuwste technieken voor het inwinnen van data.

Onze drones gebruiken wij voor het inscannen en het 3D (o.a. fotogrammetrie)  in kaart brengen van grote onoverzichtelijke objecten.

 

Met onze specialisten en hoogwaardige techniek (drones, scanners, camera’s, software) creëren wij inzicht en overzicht. Van een groot onoverzichtelijk gebouw/complex maken wij een overzichtelijk realistisch 3D model. Zo is het mogelijk om de actuele onderhoudsstatus van het hele complex tot in detail te bekijken met hoge resolutie beelden. Onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden zijn beter te plannen, risico’s eerder te signaleren, offerte aanvragen sneller te voorzien van gedetailleerde informatie.

 

Innovatieve software

Het beeldmateriaal stellen wij beschikbaar in makkelijk te bedienen interactieve online 3D software. Hiermee is het mogelijk tot in detail het gebouw te bekijken, informatie achter te laten, afmetingen op te nemen, beeldopnames te maken, data zoals foto’s te koppelen aan gevonden aandachtspunten en nog veel meer.

 

Inspectie camera met 23x optische zoom

Met onze drone + inspectie camera, zijn beschadigingen en details goed te bekijken. Deze dat kunnen we koppelen aan het 3D online model.  Project transportband.

 

Opdrachtgever:


Architect:


Hoofdaannemer:


Kenmerken:


Materiaal:


Oppervlaktebehandeling;


Profiel/Relief:


Montagemethode:


Plaats:


Content

  XS-4D maakt gebruik van de nieuwste technieken voor het inwinnen van data. Onze drones gebruiken wij voor het inscannen en het 3D (o.a. fotogrammetrie)  in kaart brengen van grote onoverzichtelijke objecten.   Met onze specialisten en hoogwaardige techniek (drones, scanners, camera’s, software) creëren wij inzicht en overzicht. Van een groot onoverzichtelijk gebouw/complex maken wij een overzichtelijk realistisch 3D model. Zo is het mogelijk om de actuele onderhoudsstatus van het hele complex tot in detail te bekijken met hoge resolutie beelden. Onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden zijn beter te plannen, risico’s eerder te signaleren, offerte aanvragen sneller te voorzien van gedetailleerde informatie.   Innovatieve software Het beeldmateriaal stellen wij beschikbaar in makkelijk te bedienen interactieve online 3D software. Hiermee is het mogelijk tot in detail het gebouw te bekijken, informatie achter te laten, afmetingen op te nemen, beeldopnames te maken, data zoals foto's te koppelen aan gevonden aandachtspunten en nog veel meer.   Inspectie camera met 23x optische zoom Met onze drone + inspectie camera, zijn beschadigingen en details goed te bekijken. Deze dat kunnen we koppelen aan het 3D online model.  Project transportband.  

Meer met