Nauwkeurige tekeningen

Nauwkeurige tekeningen
 

Pointclouds maken met de drone.

Een groot gebouw waar geen tekeningen van zijn? Met de drone + scanner kunnen we snel en efficiënt gebouwen 3D maken. Zowel interieur als exterieur! Binnen en buiten gekoppeld.

 

Trimble laserscanner

Naast scannen met de drone, scannen vastgoed met een hoogwaardige Trimble scanner. Hiermee creëren wij een nauwkeurige Pointcloud van het object. Deze Pointcloud kunnen we omzetten naar een 3D Revit bestand, of het 3D bestand kan dienen als basis voor een BIM tekening.

Bestaande gebouwen en objecten veranderen in de loop der tijd vaak door onderhoud of verbouwingen. Deze veranderingen zijn vaak niet goed – of helemaal niet – te zien op archiefmateriaal. Op deze tekeningen kun je dus niet bouwen. 3D-laserscannen brengt een bestaand gebouw helemaal in kaart, zoals het nu is, tot in detail. Dus ook aanpassingen en veranderingen, zoals scheefstanden of doorbuigingen, komen duidelijk in beeld.

 

Mapping en volumemeetingen.

Met de drone en camera kunnen we ook pointclouds creëren van vastgoed, oppervlakten en volumes meten. (2D/3D CAD en GIS)

 

Deze data zorgt voor een sneller en efficiënter bouwtraject en voorraadbeheersing.

Opdrachtgever:


Architect:


Hoofdaannemer:


Kenmerken:


Materiaal:


Oppervlaktebehandeling;


Profiel/Relief:


Montagemethode:


Plaats:


Content

  Pointclouds maken met de drone. Een groot gebouw waar geen tekeningen van zijn? Met de drone + scanner kunnen we snel en efficiënt gebouwen 3D maken. Zowel interieur als exterieur! Binnen en buiten gekoppeld.   Trimble laserscanner Naast scannen met de drone, scannen vastgoed met een hoogwaardige Trimble scanner. Hiermee creëren wij een nauwkeurige Pointcloud van het object. Deze Pointcloud kunnen we omzetten naar een 3D Revit bestand, of het 3D bestand kan dienen als basis voor een BIM tekening. Bestaande gebouwen en objecten veranderen in de loop der tijd vaak door onderhoud of verbouwingen. Deze veranderingen zijn vaak niet goed - of helemaal niet - te zien op archiefmateriaal. Op deze tekeningen kun je dus niet bouwen. 3D-laserscannen brengt een bestaand gebouw helemaal in kaart, zoals het nu is, tot in detail. Dus ook aanpassingen en veranderingen, zoals scheefstanden of doorbuigingen, komen duidelijk in beeld.   Mapping en volumemeetingen. Met de drone en camera kunnen we ook pointclouds creëren van vastgoed, oppervlakten en volumes meten. (2D/3D CAD en GIS)   Deze data zorgt voor een sneller en efficiënter bouwtraject en voorraadbeheersing.

Meer met