Overige

Overige




 

Drone Quickscan

Met de drone kunnen we snel en  direct schades of risico’s bekijken.

Met hoge resolutie foto’s zijn schades goed te herkennen. 45mp en 23x optische zoom.

Hoogte of omvang is geen belemmering. Denk hierbij aan schoorstenen, bruggen, flatgebouwen, silo’s en transportbanden.

 

Infrarood scan met drone
Met de drone en infrarood scanner kunnen we ook warmteverlies detecteren wat kan duiden op een onderliggend probleem. Met deze gegevens kan er gekeken worden waar wellicht toekomstige aanpassingen gedaan moeten worden voor het halen van milieunormen.

 

Advies op het gebied van gevels en onderhoud.

Advies dat richt zich op het aanpakken, vervangen, verduurzamen en onderhouden van gebouwen in zowel de particuliere sector als in de utiliteitsbouw en energie. Dit advies kunnen we in combinatie met onze andere diensten aanbieden.

 

3D visualisatie vastgoed

Met een 2D tekening of 3D model kunnen wij ook visualisatie/artist impression maken. Dit geeft een goed beeld van hoe bijvoorbeeld de nieuwe gevel van uw pand eruit komt te zien.

Wij voegen materialen, aankleding en belichting toe aan het 3D model en maken hier mooie realistische beelden van. Bekijk het The Student Hotel voor een voorbeeld. Wij leveren interieur en exterieur visualisaties.

 

Virtual reality

Vastgoed bekijken of je er echt staat? Wij kunnen voor uw vastgoed project een online virtual reality presentaties verzorgen. Als 360 3D of als 360 fotoBel of mail voor de mogelijkheden

 

.

Opdrachtgever:


Architect:


Hoofdaannemer:


Kenmerken:


Materiaal:


Oppervlaktebehandeling;


Profiel/Relief:


Montagemethode:


Plaats:


Content

  Drone Quickscan Met de drone kunnen we snel en  direct schades of risico’s bekijken. Met hoge resolutie foto’s zijn schades goed te herkennen. 45mp en 23x optische zoom. Hoogte of omvang is geen belemmering. Denk hierbij aan schoorstenen, bruggen, flatgebouwen, silo's en transportbanden.   Infrarood scan met drone Met de drone en infrarood scanner kunnen we ook warmteverlies detecteren wat kan duiden op een onderliggend probleem. Met deze gegevens kan er gekeken worden waar wellicht toekomstige aanpassingen gedaan moeten worden voor het halen van milieunormen.   Advies op het gebied van gevels en onderhoud. Advies dat richt zich op het aanpakken, vervangen, verduurzamen en onderhouden van gebouwen in zowel de particuliere sector als in de utiliteitsbouw en energie. Dit advies kunnen we in combinatie met onze andere diensten aanbieden.   3D visualisatie vastgoed Met een 2D tekening of 3D model kunnen wij ook visualisatie/artist impression maken. Dit geeft een goed beeld van hoe bijvoorbeeld de nieuwe gevel van uw pand eruit komt te zien. Wij voegen materialen, aankleding en belichting toe aan het 3D model en maken hier mooie realistische beelden van. Bekijk het The Student Hotel voor een voorbeeld. Wij leveren interieur en exterieur visualisaties.   Virtual reality Vastgoed bekijken of je er echt staat? Wij kunnen voor uw vastgoed project een online virtual reality presentaties verzorgen. Als 360 3D of als 360 fotoBel of mail voor de mogelijkheden   .





Meer met