XS-4D geavanceerde inspectiediensten voor industriële schades op grote hoogtes

XS-4D bied een zeer geavanceerde inspectiediensten aan, specifiek ontworpen voor het identificeren van schades op grote hoogtes in industriële omgevingen. Met onze innovatieve benadering kunnen we nu nog efficiënter en grondiger inspecties uitvoeren, zelfs in de meest uitdagende situaties.

 

Geavanceerde inspectiediensten voor industriële schades op grote hoogtes

 

Door gebruik te maken van drones en inspectietechnologieën met hoogwaardige camera’s en infraroodmogelijkheden, kunnen we schades aan kooiladers, gevels en andere structuren nauwkeurig en veilig beoordelen. Dit stelt ons in staat om potentiële risico’s snel te identificeren.

 

Stormschade

 

Of het nu gaat om inspecties na stormschade aan gevels, potentiële structurele problemen met kooiladers of preventief onderhoudsadvies, bij XS-4D  zijn we toegewijd aan het leveren van uitstekende diensten die voldoen aan de behoeften van onze klanten en bijdragen aan een veilige werkomgeving.

 

Contact

 

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze geavanceerde inspectiediensten uw industriële faciliteiten kunnen helpen beschermen en onderhouden. We staan klaar om u te ondersteunen bij al uw hoogte-inspectiebehoeften.

Nu online: Infrarood inspectie Ahoy

Nu op de website, infrarood inspectie warmteverlies met drone van Ahoy Rotterdam.

Bekijk het project hier en zie wat voor een voordelen infrarood inspecties met de drone bieden.

Industrie en thermografie met de drone

Onlangs hebben wij voor een van onze industriële opdrachtgevers een inspectie mogen uitvoeren op 120 meter hoogte.

Tijdens een storm was er rond cruciale en hittegevoelige plaatsen delen van de gevelbeplating afgewaaid en losgekomen.

Middels de inzet van de drone met infraroodcamera (warmtecamera’s) hebben wij thermografische beelden gemaakt waarbij we de gevaarlijke situaties in kaart hebben gebracht. De bevindingen worden in een rapportage geplaatst en onderbouwd door de thermograaf.

 

Wat het op heeft geleverd?

 • Een andere aanpak voor het herstellen van de gevelbeplating.
 • Inzage in meten is weten. Hoe weet je anders of je op deze hoogtes kan werken met welke temperaturen?
 • Een duidelijke en snelle rapportage waardoor snel en veilig hersteld kan worden.
 • Middels de inzet van drones met infraroodcamera’s kunnen we de hitteverschillen blijven monitoren gedurende de herstelwerkzaamheden teneinde de veiligheid te kunnenborgen.
 • Door de inzet van de inspectiecamera hebben we de aandachtspunten duidelijk tot in detail in beeld.

 

Spelen er wellicht bij uw bedrijf potentiële gevaren of problemen waar bij de inzet van een thermografische camera nodig is.

 

 

Spelen er wellicht bij uw bedrijf potentiële gevaren of problemen waar bij de inzet van een drone met thermografische camera nodig is?

 

Denk hier o.a. aan.

 • Mogelijke elektrische storingen
 • Isolatieproblemen, warmteverlies gevels en daken.
 • Waterlekkages in gevels en daken
 • Controle vloeistof niveau.
 • Inspectie koelpakhuizen
 • Warmlopen van draaiende onderdelen

 

De infrarood inspecties zijn te combineren met de inzet van een de drone met inspectie camera.

 

Wilt u hier meer over weten over de inzet van thermografische inspecties, neem dan contact met ons op.

Industriële locaties over de hele wereld wenden zich tot drones.

Gedetailleerd beeld.

 

Industriële locaties over de hele wereld wenden zich tot drones voor verbeterde efficiëntie en veiligheid bij hun activiteiten. Drones uitgerust met inspectiecamera’s worden gebruikt om moeilijk bereikbare gebieden te inspecteren, zoals transportbanden en hoge gebouwen, waardoor werknemers om zichzelf in potentieel gevaarlijke situaties te plaatsen word verminderd.

Bovendien zijn drones in staat om afbeeldingen en video’s met een hoge resolutie vast te leggen, waardoor een gedetailleerd beeld wordt verkregen van de toestand van industriële apparatuur en infrastructuur. Deze technologie helpt bedrijven potentiële problemen te identificeren voordat ze grote problemen worden , en om beter geïnformeerde beslissingen te nemen over onderhoud en reparaties.

 

Voordelen drone inzet.

 

Naarmate het gebruik van drones in de industrie blijft groeien, verwachten experts nog meer voordelen te zien in termen van kostenbesparingen, verbeterde veiligheid en verhoogde productiviteit.

 

Hoe kunnen wij u helpen? Neem dan contact op.

Nu online: Onze Lieve Vrouwetoren Amersfoort in 3D!

Met de ingewonnen data door de drone hebben we een online 3D model van de toren gemaakt. Voor o.a. uitvoeren van inspecties, het inzichtelijk krijgen van alle details die deze 98.33 meter hoge toren heeft en het coördineren van werkzaamheden voor een toekomstige renovatie.

Bekijk het project hier. 

 

 

Nu online! Digitaliseren vastgoed met de drone in Amsterdam

Digitaliseren kantoor vastgoed met de drone in Amsterdam

 

Zondagochtend 23 oktober stonden we klaar in Amsterdam om vastgoed te digitaliseren met de drone.

 

Binnen de CTR van Schiphol hebben we een compleet kantoorgebouw 3D in beeld gebracht met de drone.

 

De locatie is bij een druk bezocht winkelcentrum en daarom hebben we de keuze gemaakt om zondagochtend de werkzaamheden uit te voeren. Zo zijn de vluchten snel en efficiënt uit te voeren.

 

 

Van de ingewonnen data maken we een 3D puntenwolk/pointcloud en een digitale 3D foto database. Deze data dient als basis voor nieuwe tekeningen voor de renovatie van het gebouw. Met de online software met fotodatabase kunnen er o.a. details van het gebouw in 3D bekeken worden. Binnenkort meer.

digitaal vastgoed drone

digitaal vastgoed drone

 

NU ONLINE, Project Puntenwolk Kantoorgebouw.

 

Volg ons ook op Linkedin. https://www.linkedin.com/company/xs-4d

 

Bekijk ook onze projecten. https://xs-4d.nl/projecten/

 

Digitaliseren kantoor vastgoed met de drone in Amsterdam

Nieuw project: Inspectie Onze Lieve vrouwetoren Amersfoort

Nieuw project!

 

Binnenkort gaat XS-4D gaat de complete onze lieve vrouwen toren in Amersfoort 3D maken met de drone. De gegevens dienen voor een toekomstige renovatie.  De gegevens zijn voor alle betrokken partijen online te bekijken in onze 3D software. Hiermee kunnen ze meer data uit de ingewonnen gegevens halen. Mogelijkheden zijn o.a.  i 3D meten, oppervlaktes berekenen, foto database (door op de gevels te klikken krijg je de bijhorende foto’s) en het maken van rapportages.

 

Binnenkort meer!

 

De Onze Lieve Vrouwetoren is een kerktoren in Amersfoort. Het laatgotische bouwwerk is 98,33 meter hoog (gemeten tot aan de haan) en reikt hoog boven de binnenstad uit. Het is daarmee een van de meest in het oog springende monumenten in de stad en is op twee na de hoogste kerktoren in Nederland. Enkel De Domtoren van Utrecht en de Nieuwe Kerk van Delft meten een hogere top. De toren heeft de bijnaam “Lange Jan”. Oorspronkelijk hoorde de toren bij een in de 18e eeuw verdwenen kerk. De toren is het centrale punt van de Nederlandse kaartprojectie van de Rijksdriehoeksmeting (met coördinaten +155 000 m +463 000 m).