Nauwkeurige tekeningen

Nauwkeurige tekeningen
 

Puntenwolken maken met drone.

Een groot gebouw waar geen tekeningen van zijn? Met de drone + LiDaR scanner kunnen we snel en efficiënt gebouwen 3D maken. Zowel interieur als exterieur! Binnen en buiten gekoppeld.

 

Wij scannen vastgoed met hoogwaardige LiDar Scanner. Hiermee creëren wij een nauwkeurige Pointcloud van het object. Deze Pointcloud kunnen we omzetten naar een 3D Revit bestand, of het 3D bestand kan dienen als basis voor een BIM tekening.

 

Voordeel van de LiDaR scanner is dat deze onder een drone kunnen monteren, daardoor kunnen we veel sneller vastgoed 3D in beeld brengen. Zeker voor vastgoed waar geen tekeningen meer van zijn, is dit de manier!

Met de drone en camera kunnen we ook puntenwolken creëren van vastgoed.

Ook bieden we scannen aan met vaste scan apparatuur, dit bied een nog betere nauwkeurigheid. Dit gebeurd altijd vanaf de grond en neemt meer tijd in beslag.

 

Deze data zorgt voor een sneller en efficiënter bouwtraject.

 

Opdrachtgever:


Architect:


Hoofdaannemer:


Kenmerken:


Materiaal:


Oppervlaktebehandeling;


Profiel/Relief:


Montagemethode:


Plaats:


Content

  Puntenwolken maken met drone. Een groot gebouw waar geen tekeningen van zijn? Met de drone + LiDaR scanner kunnen we snel en efficiënt gebouwen 3D maken. Zowel interieur als exterieur! Binnen en buiten gekoppeld.   Wij scannen vastgoed met hoogwaardige LiDar Scanner. Hiermee creëren wij een nauwkeurige Pointcloud van het object. Deze Pointcloud kunnen we omzetten naar een 3D Revit bestand, of het 3D bestand kan dienen als basis voor een BIM tekening.   Voordeel van de LiDaR scanner is dat deze onder een drone kunnen monteren, daardoor kunnen we veel sneller vastgoed 3D in beeld brengen. Zeker voor vastgoed waar geen tekeningen meer van zijn, is dit de manier! Met de drone en camera kunnen we ook puntenwolken creëren van vastgoed. Ook bieden we scannen aan met vaste scan apparatuur, dit bied een nog betere nauwkeurigheid. Dit gebeurd altijd vanaf de grond en neemt meer tijd in beslag.   Deze data zorgt voor een sneller en efficiënter bouwtraject.  

Meer met